spanjer projectafbouw

akoestische panelen

De rust in eigen hand

Graag adviseren wij u bij het bepalen van het toe te passen plafond

N

Akoestische panelen zijn er in legio variaties.

Akoestische panelen zijn een belangrijk onderdeel van de akoestische behandeling van een ruimte. Ze worden in een breed scala van ruimtes gebruikt om nagalm en ongewenste ruis te verminderen.

Rockfon Eclipse

Rockfon Eclipse plafondeilanden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen in combinatie met een strakke minimalistische kantafwerking A en een onbeperkte kleurenkeuze op basis van NCS.

Rockfon Eclipse plafondeilanden kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en kunnen afzonderlijk worden toegepast of op plaatsen waar een traditioneel verlaagd plafond niet kan worden geïnstalleerd.

  • Uitermate geschikt voor betonkernactivering waarbij de achterzijde uitstekend presteert op het gebied van warmte- en lichtreflectie
  • Kaderloos akoestisch plafondeiland uit steenwol
  • Zichtzijde: uiterst mat, glad en extreem wit mineraalvlies voorzien van een akoestisch-open finishing
  • Rugzijde: wit akoestisch vlies
  • Geverfde zijkanten

Rockfon Eclipse

Akoestische baffles

Akoestische baffles zijn geluidabsorberende elementen die verticaal worden gemonteerd en absorberen aan meerdere zijden geluid. Dit maakt baffle-producten zeer efficiënt in het gebruik. De diverse producten zijn gemaakt van melamine schuim, polyesterwol of frames omspannen met een akoestisch open textiel.

Waar worden baffles toegepast?

Akoestische baffles worden veelal in ruimten toegepast waar hoge plafonds en lange nagalmtijden aanwezig zijn, bijvoorbeeld in een bedrijfs- of productiehal, kantoor en schoollokaal. De meeste baffles worden verticaal aan het plafond gehangen met behulp van beugels, kabels of snelhangers.

Akoestische baffles

Nauwe samenwerking met onze leveranciers